VESTERBROS CENSUREREDE KUNSTUDSTILLING 2019

Vesterbros Censurerede Kunstudstilling har længe været en platform for kunstnere – og tit, helt nye talenter som senere vil markere sig i en bred kunstverden samt placere Vesterbro på kortet, indenfor nye og avant-garde kunstnere fra en kreativ bydel. Hvis kvaliteten ellers er i orden, er det et klart kriterie for adgang til en censureret udstilling at bo eller arbejde på Vesterbro. At være med, er relevant på egen CV og åbner op for inbyrdes kontakt, kunstnere i mellem. Årgang 2019 er den 24. i rækken og nu som altid, er denne udstilling et bæredygtig initiativ skabt af Kulturværkstedet Dagmar i samarbejde med Ann Susan og Galleri Projekt.


PlakAT af Maja Mott

Download plakat af Maja Mott


Fernisering d. 30. November fra 13 til 17
John Villadsen spiller violin.

Et puzzle af værker samles fra brikker til et helhedsudtryk i et unikt initiativ som Kulturværkstedet Dagmar og Galleri Projekt står for hvert år og udstillingen resulterer i kunst, udelukkende baseret på Vesterbro.

Laura Ragnhof - Ghita Schultz - Arne H. Andersen - Helle Zarp Groth - John Villadsen - Bente Windelboe - Adam A. Bengtsson - Maja Mott - Erik Schultz - Pia Thinesen - Jette Tofte Bondergaard - Rolf Andersen

Arr. Kulturværkstedet Dagmar i samarbejde med Galleri Projekt