et fælles træk er linien

Billede aF  Dan Voigt Lønholdt fra udstillingen et fælles træk er linien i galleri Projekt den 12. November 2016
Hent snapshot til din desktop
Billede af Leif Harkjær fra udstillingen et fælles træk er linien i galleri Projekt den 12. November 2016
Hent snapshot til din desktop
Billede af Faron Hrynewich fra udstillingen et fælles træk er linien i galleri Projekt den 12. November 2016
Hent snapshot til din desktop

Tre kunstnere udveksler værker med et fælles udgangspunkt, som fortolkes på vidt forskellig vis. At opnå et resultat har taget tid, og det  bemærkelsesværdige er, at forløbet starter i Canada - med fotografier. Leif Harkjær lod sig inspirerer af maleriske fotografier af Faron Hrynewicz, Dan Voigt Lønholdt blev koblet til og kontrasten blev for alvor markeret. Der er ingen tvivl om hvem der er hvem!

Dan Voigt Lønholdt bidrager et eget univers med egen linie som er svær, at sætte i bås. Der er geometri, symmetri og kontraster i farverne med eksplosiv virkning. Eksperter vil nok debattere til det uendelige, hvorvidt der tales om et fundament af konkret maleri og hvor balancen er mellem det naturalistiske og surrealisme... Den besøgende behøver dog ikke at tage stilling.

Leif Harkjær har nærmest fået sig en ny ungdom og vi håber, at billederne er tørre, når de skal hænges op - sjældent ses så aktuelle malerier på en udstilling. Harkjær mikser metamorfoser mellem naturalisme og surrealisme med en sans for linien, der netop er et ubevidst underliggende tema i den øvrige udstilling.

Faron Hrynewich følger i Ansel Adams' fodspor, men på helt sin måde - i farver og med egen gennemgående stil i sine kompositioner. Billederne er svævende landskaber i Saskatchewan, Canada, og fanger lyset fra de 4 årstider de seneste år. Der satses på en større fotoudstilling i København - måske allerede i 2017.

Fra den 12. November til d. 10. December
i Galleri Projekt

man/tir/ons/fre 15-18 tor 18-22 lør 11-15

Hent plakat for denne udstillingTil den tidligere kunstudstilling Til den næste kunstudstilling
  Stenosgade 9 kld. – København 1616 V – 2222 9608 – info@galleriprojekt.dk  
  man-tir-ons-fre 15-18, tor 18-22, lør 11-15