naturens timeglas
Sølvi Strand og Torild Rødland

Et besøg fra Norge med to kunstnere, en tidsmæssig kontrast fra vikingetid til nutid, der bringer tilskueren på yderligere en rejse.
Images by Solvi Strand
Sølvi Strand
Sølvi Strand

I fotografiens verden er dobbelteksponering nok den svære kunst, men Sølvi Strand giver sig i kast med netop dette og overraskende resultat til følge.

Værker er tillige unikke, med reproduktion på aluminium og som giver yderligere visuel virkning til kreativitet end hvad tidligere har været mulig med traditionel fotografisk teknik og tryk. Værd at tage med i sammenhænget er holdbarhed langt udover det vanlige og en art selvlysende materiale i sig selv som udgangspunkt for Sølvi Strands visioner.

Udstillingen viser alt fra enkelteksponeringer til yderst komplekse billedmanipulationer af bylandskabets puls - surrealisme med lidt ekstra humoristisk sans giver desuden en positiv oplevelse af travlt byliv.

Hent snapshot til din desktop
Torild Rødland

Med akrylmaleri, tegning i kul og pastel og skulptur i træ og ben bringer Torild Rødland en rå sanselig dimension til sine skiftende temaer - alle med et fælles udgangspunkt i eget udtryk.

Blandt emner til billedserier findes Kvinner på flukt, Tilbake til Utøya og skulpturer i serien Retning.

Der er en særpræget nordisk ånd i lys og farver, der, som set i Torild Rødlands drømmetilstand, ikke kan undgå stærkt at påvirke sjælens vandring i Solbåd, med livshjulet, til offerpladsen og gennem ilden ad skæbnens vej.

Hent snapshot til din desktop


Fernisering lordag d. 10 september 2016 kl. 13-17 udstillingen slukkes d. 01. Oktober 2016Hent plakat for denne udstillingTil den tidligere kunstudstilling